Hoe werkt Neofollics?

De markt wordt overspoeld met producten die claimen haren weer (mooi) te laten groeien. Helaas werken deze producten in de meeste gevallen niet. Waarom zou een Nederlandse productlijn van Neofollics dan wel werken, kan je je afvragen? Dat vertellen wij je graag!

Ontdek neofollics

Wij doen het anders

Wij geloven er in dat het oplossen van een haarprobleem bestaat uit 3 dingen: de juiste ingredienten, in een gemakkelijk te gebruiken product, passend bij jouw situatie. Haargroeibehandelingen vereisen doorzettingsvermogen en geduld om de maximale resultaten te bereiken.

Wij vertalen dan ook de nieuwste (bio)technologische ontwikkelingen en onderzoeken over haargroei naar kwalitatieve, hoog gedoseerde producten die effectief en gebruiksvriendelijk zijn. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een behandeling vol te houden, resultaat te behalen en weer controle te hebben over jouw haar!

Transparantie

Bij Neofollics kunnen wij onze keuzes m.b.t. de gebruikte ingrediënten wetenschappelijk onderbouwen. Ook kunnen wij aantonen dat onze producten daadwerkelijk resultaat leveren en kunnen wij adviseren hoe en waarom een product gebruikt zou moeten worden. Daarnaast zijn we transparant over onze producten, de manier waarop ze werken en de resultaten die te verwachten zijn.

Neofollics producten ondersteunen het natuurlijke proces van het lichaam en dragen hierdoor bij aan een gezonde, natuurlijke haargroei.

Haargroei heeft onze volledige focus

Wij focussen ons elke dag volledig op haargroei en op het doorgronden van de mechanismen die haargroei bevorderen en haarverlies veroorzaken. Bij veel producten gaat gebruiksgemak of looks voorop, waardoor ze een dergelijk lage hoeveelheid werkzame stoffen bevatten dat ze niet (goed) werken.

Bij Neofollics Hair Technology streven wij ernaar behandelingen tegen haarverlies te ontwikkelen die zo effectief mogelijk zijn, tegen een aantrekkelijke prijs, zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak. Het kunnen kiezen voor een goed product, zou geen keuze tussen twee kwaden moeten zijn.

Geproduceerd in Nederland

Hoge productienormen zijn cruciaal voor een betrouwbaar en veilig eindproduct. We gebruiken state-of-the-art productiefaciliteiten in Nederland (EU), die zelfs de meest strikte Europese
regels en voorschriften overtreffen. Wij hanteren de strengste kwaliteitseisen bij het inkopen van onze grondstoffen en de productie.

Continu kritisch zijn is essentieel voor de ontwikkeling van producten van hoge kwaliteit. Goede resultaten en hoge kwaliteit staan voorop, wij nemen geen genoegen met minder.

Meervoudige aanpak

De Neofollics Hair Growth stimulating productlijn bestaat uit een shampoo, conditioner, lotion en een voedingssupplement en deze lijn is recentelijk aangevuld met ons nieuwe product: Anti Grey Hair Tablets. Onze haargroeistimulerende productlijn werkt op zes verschillende manieren om haargroei te bevorderen:

 • het stimuleren van haargroei

 • verleng de periode van haargroei

 • Verminder ontstekingen, roos en jeuk

 • Biedt essentiële voedingsstoffen

 • Verbetering gezondheid van hoofdhuid en haarzakjes

 • Voorkomt haarminiaturisatie

Één complete productlijn

Wij geloven in de kracht van het combineren. Het combineren van precies de juiste ingrediënten in ieder van onze producten maar ook het combineren van onze producten onderling. Zo kan je niet alleen de producten kiezen die het beste voor jou werken maar ook de producten die voor jou het prettigste zijn om te gebruiken. Zo hou je jouw behandeling nog beter vol!

De volledige Neofollics Hair Technology productlijn bestaat uit:

 • Hair Growth Stimulating Shampoo & Conditioner
 • Hair Growth Stimulating Lotion
 • Hair Growth Supporting Tablets
 • Nieuw: Anti Grey Hair Tablets

Bewezen ingrediënten in optimale concentratie

Onze oplossingen bestaan uit wetenschappelijk bewezen ingrediënten van hoge kwaliteit, zowel natuurlijke ingrediënten als haargroeimoleculen. Door deze ingrediënten op precies de goede manier te combineren en deze vervolgens op de juiste manier aan te brengen of in te nemen worden onze behandelingen extra effectief.

Wij hechten er waarde aan dat onze producten gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten en dat de producten vrij zijn van schadelijke stoffen zoals SLS en andere sulfaten, siliconen en parabenen. Daarnaast zijn onze producten veganistisch en worden de producten niet op dieren getest.

 • GMO vrij
 • DIERPROEFVRIJ
 • VEGAN
 • SULFAATVRIJ

Geschikt voor iedereen

Maar soms kan het zo zijn dat je last hebt van een haarprobleem dat je graag zou willen oplossen. Dit hadden wij zelf ook. Of het nu gaat om erfelijk haarverlies, hormonaal haarverlies of om dunner wordend haar door een tijdelijke (stress) situatie, door onze verschillende producten met elkaar te combineren ontstaat er een persoonlijke behandeling voor elk type haarprobleem.

De doeltreffendheid van onze producten wordt ondersteund door solide wetenschappelijk onderzoek en klinische resultaten. En door onze duizenden tevreden gebruikers wereldwijd natuurlijk.

De resultaten spreken voor zich

Onze producten kennen een hoge gebruikerstevredenheid en zijn klinisch bewezen effectief. Inmiddels heeft Neofollics duizenden tevreden gebruikers wereldwijd.

char2

92%
van de gebruikers

is tevreden met het gebruik van de producten.*

* op basis van een uitgebreide studie met de Neofollics Lotion

Schermafbeelding 2019-10-17 om 09.45.35

92%
van de gebruikers

ervaart een significante verbetering in de haarsituatie binnen drie maanden na de start van de behandeling.

Ik gebruik de shampoo en conditioner nu al een aantal jaren. Na mijn ziekte heb ik veel haarverlies gehad maar met het gebruiken van deze shampoo en conditioner heb ik nu gelukkig weer gezond en voller haar! Je haar wordt er ook dikker van. Het heeft wel tijd en doorzettingsvermogen nodig, maar geloof me, geduld wordt beloond!

Saartje, Gendringen

Ik heb jaren last gehad van roos en seborrhoïsch eczeem. Ik merk dat sinds ik gebruikmaak van de shampoo, conditioner en lotion van Neofollics de conditie van mijn hoofdhuid sterk is verbeterd: mijn roos is eindelijk bijna verdwenen, mijn hoofd jeukt niet meer zoals voorheen en mijn seborrhoïsch eczeem is verminderd. Top!

Menno, Zoetermeer

Onze (merk)belofte

Wij claimen niet dat je al je haar weer terug krijgt. Als je er op tijd bij bent kan je haarverlies of grijs wordend haar afremmen en in het beste geval hergroei realiseren. Wat wij wél beloven is dat wanneer je haarproblemen hebt, het gebruik van Neofollics producten het beste is wat je kunt doen voor jouw haar. Benieuwd wat onze producten voor jou kunnen betekenen?

Doe de test

Neofollics. The best solution for healthy hair