DHT-Remmers

Onze producten bevatten veel natuurlijke ingrediënten die de vorming van DHT remmen. De omzetting van testosteron in di-hydro-testosteron (DHT) is een belangrijke oorzaak van (erfelijk) haarverlies. DHT beschadigt de haarzakjes die gevoelig zijn voor DHT, waardoor ze minder en dunnere haren produceren.

Haargroei versterkers

Voedende ingrediënten

Voedingsstoffen

Haargroei versterkers

Onze producten bevatten verschillende (biotechnologische) moleculen, zoals cafeïne en de haargroeimoleculen Neoxyl®, Vividine® en Aminexil®. Bovendien bevatten ze plantenextracten om een breed scala aan groeifactoren te beïnvloeden. Ook belangrijk voor de haargroei is het verbeteren van de conditie van de hoofdhuid met ingrediënten die ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen hebben.

DHT-Remmers

Voedende ingrediënten

Voedingsstoffen

Voedende ingrediënten

Voedende ingrediënten zorgen voor gevoed, gezond en sterk haar. Onze producten bevatten verschillende natuurlijke oliën en eiwitten, om het haar optimaal te verzachten en glanzend te maken. Bovendien zorgen deze oliën voor een gezonde hoofdhuid. Eiwitten versterken het haar, repareren beschadigd haar en maken je haar minder breekbaar.

DHT-Remmers

Haargroei versterkers

Voedingsstoffen

Voedingsstoffen

Om het haar goed te laten groeien, hebben de haarwortels de juiste voedingsstoffen nodig, zoals vitamines, mineralen en aminozuren. Een slechte haarconditie of haaruitval kan worden beïnvloed door een tekort aan essentiële voedingsstoffen. Voor een gezonde haargroei zijn sommige voedingsstoffen zo belangrijk dat een hogere dosering een veel beter resultaat geeft. Voor andere voedingsstoffen geldt dat een te hoge dosering schadelijk kan zijn, zowel voor de haargroei als voor de algemene gezondheid. Daarom is het belangrijk om de juiste hoeveelheden en verhoudingen te krijgen.

DHT-Remmers

Haargroei versterkers

Voedende ingrediënten

Nieuw bij Neofollics?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, ontvang jouw welkomstcadeau en blijf op de hoogte van alle (korting)acties!

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google
Privacy Policy en Servicevoorwaarden gelden.